Уважаеми клиенти, поради технически причини са възможни неточности в наличностите на продуктите. В случай на нужда, ще се свържем с Вас за повече информация!

Телевизори с Андроид

Когато преди няколко години Google престана да работи със своята система Google TV, той я замени с платформа, наречена Android TV. Голяма част от смарт телевизорите днес работят именно с тази операционна система. Да имате телевизори с Андроид означава да имате умни телевизори, които предлагат много повече удобства и забавления, отколкото сте свикнали.

Телевизори с Андроид – какво представлява операционна система

Телевизори с Андроид 1
Телевизори с Андроид - Вземете от нас!

Всички телевизори с Андроид имат достъп до Google Play Store, така че да можете да използвате всички стотици приложения, които се намират там, точно както правите със своя смартфон или таблет. На практика моделите телевизори с Андроид TV приличат на огромни таблети, което е наистина удобно.

Операционната система на тези телевизори с Андроид не означава, че ще можете да отговаряте на обаждания през телевизора си, но означава, че ще имате същата лекота на навигация, достъп до забавления и интерактивност, на която сте свикнали с телефона си.

Всички телевизори с Андроид предлагат гласов контрол благодарение на функцията Google Assistant. В същото време ви дават контрол и върху други устройства, като вашия телефон с Андроид и часовник WearOS. Предлагат се основни развлекателни приложения – от информационни услуги като прогнозата за времето до всякакви игри. Във всички телевизори с Андроид TV можете лесно да персонализирате съдържанието на телевизора си според вашия вкус.

Телевизори с Андроид – как се работи с тях

Телевизори с Андроид 2
Телевизори с Андроид

Моделите телевизори с Андроид TV са лесни за използване. Когато включите телевизора, ще видите основния екран. Най-горният ред на екрана на всички телевизори с Андроид е лентата за откриване на съдържание, която подчертава съдържание от популярни приложения, които използвате. Може да видите предложения от YouTube, Google Play TV и други платформи.

Точно в горната част на екрана на телевизори с Андроид ще видите помощната програма за търсене, задвижвана от Google Assistant. Андроид TV поддържа гласови команди, стига да разполагате с необходимия хардуер, чрез който програмата да ви чува. Всъщност целият интерфейс се основава на гласово активирано търсене, което можете да използвате чрез дистанционно управление с вграден микрофон за телевизори с Андроид.

Вторият ред е списък с включени приложения, като Netflix, Amazon Instant Video, BBC iPlayer и др. На избрани телевизори с Андроид може да откриете и приложенията на производителя.

Ще видите и вертикален ред за телевизионните входове на телевизори с Андроид, като HDMI 1 и HDMI 2, докато вертикалният ред отдолу показва приложенията, които сте изтеглили, като например Google Play Магазин, Музика, Албуми, Филми и др. Под реда на приложенията в телевизори с Андроид ще видите списък с всички игри, които сте изтеглили.

На всички телевизори с Андроид се поддържат игри за един играч, много играчи, онлайн и офлайн игри. Можете да използвате до четири геймпада, телефона с Андроид или таблета наведнъж, когато се състезавате срещу приятели. Можете също така да завършите ниво на телефона си и да пуснете следващото на телевизори с Андроид, тъй като Google Play Games запазва вашия напредък.

Телевизори с Андроид в buyit.bg

Всички телевизори с Андроид в buyit.bg са специално подбрани така, че да отговарят на различни изисквания и бюджет. При покупка от buyit.bg получавате и 2 години гаранция.

Разгледайте още телевизори!

Телевизори с Андроид – какво представлява операционна система

Телевизори с Андроид – как се работи с тях

Телевизори с Андроид в buyit.bg

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

5 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

5 Артикули

на страница