БОНУС ПРОГРАМИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


В Buyit.bg винаги ще намерите най-атрактивните предложения на пазара, а нашите редовни клиенти получават допълнителни отстъпки и бонуси.

Станете клиент на Buyit.bg и за всеки закупен продукт, който не е в промоция или със специална цена, ще печелите Бонус точки. Всяка Бонус точка има равностойност на 1 лев. Бонус точките, които получавате при покупка на продукт са посочени в информацията за продукта.


Как да използвате натрупаните Бонус точки?

При всяка нова покупка от Buyit.bg имате възможност да намалите стойността на Вашата поръчка като приспаднете натрупаните от Вас Бонус точки. За целта в съответното поле към поръчката попълвате Бонус точките, които желаете да използвате.

ВНИМАНИЕ! Бонус точките са валидни 45 дни от датата на поръчката. Седем дни преди изтичането им, ще получите напомнящ е-мейл.


Промоционални кодове от Buyit.bg

Клиентите на Buyit.bg получават допълнителни отстъпки под формата на Промоционални кодове. При извършване на определени действия (напр. абонамент за ел. бюлетин), Вие ще получавате специални промоционални кодове, които Ви осигуряват различни предимства – подарък или отстъпка от цената при следваща покупка.

Ако в и-мейла, с който сте получили Промоционалния код, не е оказано друго, то този код не може да се използва за покупката на стоки в промоция или със специална цена.